19.8.05

Τι σου είναι οι μύθοι....


Πολύ ενδιαφέρον το περιστατικό που περιγράφει ο Robert Scobble με πρωταγωνιστή τον Steve Jobs.

Είχε πάει για φαγητό στο περιθώριο του Blog Business Summit, παρέα με 2-3 συναδέλφους του. Συγκεκριμένα, μαζί του ήταν ο Dean Hachamovitch επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Internet Explorer στη Microsoft και ο άλλος, ο Dave Winer στέλεχος της ίδιας ομάδας.

Όπως τα λέει ο ίδιος:
«Δύο τύποι περνούν από το τραπέζι μας και ο Dean λέει:
-Έϊ, αυτός δεν είναι ο Steve Jobs?
Κοιτάζω και λέω «ναι». Τον αναγνώρισα από το ζιβάγκο και τα τζηνς.

Τον ακολουθάω έξω και του συστήνομαι: «Γειά σου είμαι ο Robert Scobble, δουλεύω στη Microsoft και είναι τιμή μου που σε γνωρίζω.» Αμέσως έρχονται και ο Dave με τον Dean. «Θα ήθελα να σου συστήσω τον Dean Hachamovitch, o οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας που τρέχει τον Internet Explorer, καθώς και τον Dave Winer».

Και αυτός απαντάει: “Χάρηκα. Ωραίο είναι που αντιγράφετε τα προϊόντα μας!”

Ουτς! Ο Dean αμέσως τον προσκαλεί να του γνωρίσει τα νέα χαρακτηριστικά του Internet Explorer και των Windows Vista. Ο Steve μεγαλόψυχα μας δίνει το e-mail του και μας προσκαλεί όποτε θέλουμε να το κανονίσουμε.»

Στη συνέχεια ο Robert Scoble περιγράφει πως μετάνιωσε που δεν του απάντησε για πολλά από τα καινοτομικά προϊόντα που παράγει η εταιρεία του. Όπως λέει: «I was a little star struck myself and my brain froze», ενώ ο Dave Winer έλεγε πως έπρεπε να του βγάλει φωτογραφία.

Οι μύθοι είναι πάντα μύθοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: