5.2.05

ET3: Θαυμαστή αναβάθμιση

Το τελευταίο διάστημα με έχει εκπλήξει ευχάριστα η ανακάλυψη ότι η ΕΤ3 έχει αρχίσει να προσθέτει στο πρόγραμμά της εκπομπές υψηλής ποιότητας και ενδιαφέροντας, σε διάφορες κατηγορίες, μεταξύ αυτών και ο κόσμος των επιχειρήσεων.

Πρόσφατα έπιασε το μάτι μου την πολύ ενδιαφέρουσα Αμερικάνικη εκπομπή CEO Exchnage με συνεντεύξεις από μάνατζερς μεγάλων επιχειρήσεων. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο καλεσμένος ήταν ο Jim Clark, ιδρυτής της Netscape της Silicon Graphics και της Healtheon. Εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Χθες πάλι, είδα το διαφημιστικό της εκπομπής "
LEADERS, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ" όπου φιλοξενεί και παρουσιάζει ανθρώπους πετυχημένους, αλλά όπως είδα το τρέϊλερ φαινόταν πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικά φτιαγμένο. Και σύμφωνα με το site της ΕΤ3, στην εκπομπή παρουσιάζονται "Βορειοελλαδίτες, άνδρες και γυναίκες, με στόχους και νίκες, με λάθη και πίκρες, με χαρές και φόβους. Aνθρωποι που βλέπουμε γύρω μας, που δίνουν τη δική τους μάχη και δυναμώνουν το πείσμα τους.Παρουσίαση : Μίλτος Βογιατζής, σύμβουλος επιχειρήσεων και επισκέπτης καθηγητής management σε πανεπιστήμια της Αγγλίας."

Να μην ξεχάσω το πολύ καλό Τεχνολογικό E-Life.....

Μετά τη ΝΕΤ, και το τρίτο κρατικό μας κανάλι σε σωστό δρόμο. Να τα λέμε τα σωστά. Όχι μόνο γκρίνια....


1 σχόλιο:

Sakis Rizos είπε...

Είχα παρακολουθήσει κάποτε μια ενδοεταιρική σειρά σεμιναρίων του κ. Βογιατζή. Πράγματι, ξέρει περί τίνος μιλάει.