12.1.05

Οι πορνοστάρ οδηγούν την τεχνολογία!

Ναι, όπως το διαβάζετε. Η αιτία για αυτή τη σκέψη στάθηκε ένα δημοσίευμα του ZDNET με αφορμή τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει για το ποιό φορμά θα επικρατήσει στην επόμενη γενιά DVDs.

Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές είναι το Blu-ray (που υποστηρίζεται από τις Sony, Dell, HP, Hitachi, LG, Philips κλπ.), και το HD-DVD (που υποστηρίζεται από τις Toshiba, NEC, Sanyo και Memory-tech). Μια μάχη που θυμίζει την παλιά καλή εποχή (80s) ανάμεσα σε Betamax και VHS. Μια πλήρης παρουσίαση με όλες τις διαφορές ανάμεσα στα δύο φορμά παρουσιάζεται στο αφιέρωμα του CNET, ενώ σε άψογα Ελληνικά, ο συν-Blogger Σάκης (Marketing Pro), αναλύει το θέμα, μαζί με όλο το ιστορικό της διαμάχης και τις προεκτάσεις του.

Πίσω στην αγαπημένη μας εισαγωγή (περί πορνοστάρ). Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα του ZDNET, η βιομηχανία πορνό μπορεί να είναι αυτή που θα κρίνει τον τελικό νικητή ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες. Με λίγα λόγια (σύμφωνα με το συντάκτη), η ιστορία έχει αποδείξει ότι η βιομηχανία του πορνό είναι ένας από τους βασικούς οδηγούς στην καθιέρωση μιας νέας τεχνολογίας. Οι πελάτες αυτής της βιομηχανίας ήταν παραδοσιακά από τους πρώτους που αγόρασαν τις συσκευές VHS, τα DVD players, και από τους πρώτους συνδρομητές συνδέσεων Ιντερνέτ υψηλών ταχυτήτων.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιό από τα 2 φορμά θα επικρατήσει, αν δουν στο ένα από τα δύο κάποια πλεονεκτήματα. Ο συγκεκριμένος κλάδος παράγει πάνω από 10.000 τίτλους το χρόνο, - όλοι μοσχοπουλημένοι.

Jena Jameson: επίτιμη πρόεδρος του MIT για την προσφορά της στην πρόοδο και ανάπτυξη της Τεχνολογίας!

1 σχόλιο:

Sakis Rizos είπε...

Αγαπητέ Νίκο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καθώς και για τo link.